İşyerine Hangi Çiçek Gönderilir?

Hayatta yaşanan ve kişiler için önemli olan bazı özel anlar vardır. Bu tür durumlarda, bir mesaj yada telefonla arama yeterli olmayabilir. Sevdiğiniz kişi hayatında önemli olan bir anı kutluyorsa, çiçek tercih etmek ve onları göndermek, onların yanında var olduğunuzu göstermenin en doğru ve güzel yollarından biridir.


Hayatta yaşanan önemli anlardan biri ise yeni işe başlamaktır. Sevdikleriniz için yeni işe başlamak, oldukça önemli ve özel bir yere sahiptir. Çünkü bu özel durum kişilerin hayatında, yeni bir dönem demektir. Yeni işe başlamış olan sevdiklerinizi tebrik etmek ve yanlarında olduğunu göstermek istersiniz. Fakat onları rahatsız etmekten de çekinebilirsiniz. Böyle bir durumda iş yerine gitmek yerine, sevdiklerinizi mutlu etmek için tebrik çiçeği gönderebilirsiniz.

Yeni iş tebriği için çiçek göndermek isteyebilir, farklı çiçek türleri arasında seçim yapamayabilirsiniz. İşte bu noktada, Jardinerie ailesi olarak sizlere yardımcı olacak böylece yeni işe başlayan sevdiklerinize mutluluğu göndermenize vesile olacağız. Sevdikleriniz için işyerine gönderebileceğiniz çiçekler arasında, şu çiçekler yer almaktadır;

Orkideler 

Zarafeti ve masumiyeti temsil eden orkideler, farklı renk ve çeşidi ile sevdikleriniz için yeni çalışma ortamında oldukça nazik tercihler olacaktır. Saksı çiçekleri arasında yer alan orkideler, onları oldukça mutlu edecektir. Güzel bir saksıda göndereceğiniz orkideler, sevdiklerinizin masasında oldukça şık bir görüntü oluşturmakla beraber her gördüğünde sizi anımsamasına da sebep olacaktır.

Papatyalar 

Saflığı ve masumiyeti temsil eden papatyalar, yeni bir  işe başlayan sevdiklerinizi mutlu etmenin en doğru yollarından biridir. Farklı çiçek çeşitleri arasında her özel günde sıklıkla tercih edilen çiçeklerin başında yer alan papatyalar, tercih edilmesinin yanında aynı zamanda herkesin çok sevdiği çiçeklerinde başında gelmektedir. İşe başlayan sevdiklerinize, şahane papatyalardan hazırlanmış bir buket ile sürpriz yapabilir onları mutlu edebilirsiniz.

Nergis Çiçeği 

Nergis çiçeği, temsil ettiği yeniden doğuş ve mutlu başlangıçlar sebebi ile böyle bir durumda tercih edebileceğiniz en doğru çiçeklerdir. Bu sebeple yeni işe başlayan sevdiklerinize, tercih edebileceğiniz en iyi çiçek buketidir. Fakat unutmayın ki birden fazla nergisten oluşan buketleri tercih etmelisiniz. 

Sarı Güller 

Sarı güller, yeni bir işe başlayan biri için oldukça doğru ve özel bir tercihtir. Neşeli bir renge sahip bu çiçekler, sevdiklerinizi tebrik etmek için oldukça mantıklı bir seçenektir.

İş Tebriği İçin Hangi Çiçekler Gönderilir ?

İş tebriği için çiçek göndermek, geçmişten günümüze her zaman tercih edilen durumlardan biridir. Eşinize, sevgilinize, yakın bir dostunuza yada akrabanıza fark etmeksizin herkese bu anlamlı ve özel günde çiçek göndererek yanlarında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Bu noktada önemli olan, hoş çiçekleri tercih etmenin gerektiğidir. Böylece çiçeği göndereceğiniz kişinin, heyecanına ortak olmak isteyebilirsiniz. Tercih edeceğiniz çiçekler sayesinde bu şansa erişebilirsiniz. 

İş tebriği için tercih edebileceğiniz ve sevdiklerinize göndereceğiniz çiçeklerin arasında şu çiçeklere yer vermek oldukça doğru olacaktır;

Lisyantuslar 

Güle benzeyen görüntüsü ile bilinen bu özel çiçekler, kesme çiçek türlerinden biridir. Özenle hazırlanmış bir bukette yer verdiğiniz şahane lisyantuslarla, yeni işe başlayan sevdiklerinize harikulade bir sürpriz yapabilirsiniz.

Ortancalar 

Etkileyici bir güzelliğe sahip olan bu çiçek, hacimli görüntüleri sebebiyle yer aldıkları buketlerde  gösterişi öne çıkarırlar. Farklı renklere ve tonlara sahip olan bu çiçeklerden oluşturulmuş buketler yeni işe başlayan sevdiklerinizi tebrik etmenin en güzel yollarından biridir.

Anastasialar

Anastasialar, katmerli ve şahane güzellikteki görüntüsü ile oldukça sevilen ve özel günler için sıklıkla tercih edilen çiçeklerin başında gelmektedir. Genel olarak beyaz renklere sahip olsada, farklı renklerde içinde bulunduran bu çiçekleri yeni işe başlayan sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebilirsiniz.

Kaktüsler

Ortamdaki negatifi emiyor oluşu ile bilinen bu bitkiler, yeni iş tebriği için oldukça ideal tercihlerden biri olacaktır. Şık saksılara yada farklı teraryumlara yerleştirilmiş kaktüslerle, sevdiklerinizin masasını şenlendirebilirsiniz.

Sukulentler 

Modern tasarımlarda yer alan sukulentler ile yeni işe başlayan sevdiklerinizi oldukça mutlu edebilir, böylece aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsiniz. İş tebriği için tercih edilen çiçeklerin başında gelen bu özel bitkiler, oldukça zarif ve modern hediyeler arasında yer almaktadır.

Yeni iş tebriği için tercih edeceğiniz bu çiçekler, sevdiklerinizi mutlu etmenin yanında aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacak ve onu iş ortamında oldukça onurlandıracaktır.

İşyerine Gönderilecek En Özel Çiçek Aranjmanları 

Hayattaki yeni ve özel başlangıçlardan biride kesinlikle, yeni bir işe başlamak ve yeni bir hayata yelken açmaktır. Kutlamaya değer olan bu özel an, değer verdiğiniz ve sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için de oldukça doğru bir zamandır. Sevdiklerinizi mutlu etmek ve onları iş ortamında onurlandırmak için iş yerine gönderilecek olan çiçeklerde büyük bir önem taşımaktadır. Fakat burada doğru seçimler yaparak hazırlanmış çiçek aranjmanlarına yer vermeye özen gösterilmelidir. 

Kişiler özel ve önem verdiği anlarda, sevdiklerinin desteğini hissetmek isterler. Çünkü onların varlığından destek alır ve güç bulurlar. Bu sebeple böyle özel bir günde, sevdiklerinizin yanında olduğunuzu hissettirmek büyük bir önem taşır. Buda elbette ki çiçeklerle mümkündür. Çiçeklerden oluşturulmuş aranjmanlar ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, yanlarında olduğunuzu onlara gösterme şansını elde edebilirsiniz. Çünkü çiçekler dile getirilemeyen duyguların, karşı tarafa en doğru ve samimi şekilde iletilmesini sağlayan muazzam canlılardır.

Bu yazımızda, sizlere sevdikleriniz için iş yerine gönderebileceğiniz en özel çiçek aranjmanlarına yer verecek ve size yardımcı olmaya çalışacağız. İşte böyle bir durumda sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz özel aranjmanlar arasında şunlara yer verebilirsiniz;

Gül 

Farklı renkleri ve müthiş kokulara sahip olan güller ile hayalindeki işi bulmuş olan sevdiklerinizin yüzünde tebessüme sebep olabilirsiniz. Göz alıcı bir güzelliğe sahip olan güllerden hazırlanmış bir aranjman ile yeni iş tebriğinde bulunmak istediğiniz sevdiklerinizi duygulandırabilirsiniz. 

Lavanta 

Güzelliği sembolize eden lavantalar, hayatlarında yeni bir döneme başlamış olan sevdikleriniz için oldukça doğru bir tercih olacaktır. Şahane kokularıyla beraber bu özel çiçekler kullanılarak oluşturulmuş aranjmanlar ile iş ortamında sevdiklerinizi onurlandıracak ve oldukça özel hissettireceksiniz.

Karanfil 

Birçok insanın sıklıkla tercih ettiği özel gün çiçekleri arasında yer alan karanfiller, farklı rengi ve çeşidi ile yeni iş tebriği içinde oldukça doğru tercihlerin başında yer almaktadır. 

Sevdiklerinizi bu özel günlerinde mutlu etmek için tercih edebileceğiniz şahane çiçekler arasında yer alan karanfillerden oluşturulmuş şık buket aranjmanları, böyle özel ve anlamlı bir güne  yakışacak muazzam bir seçenek olacaktır.

Krizantem 

Sevdiklerinizin başarısını kutlamak ve onları tebrik etmek oldukça önemli ve şık bir davranıştır. Bu noktada harikulade bir tercih olan  krizantemlerle oluşturulmuş bambaşka aranjmanlarla, sevdiklerinize bu anlamlı günde oldukça hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 

Aynı zamanda rengarenk krizantemlerle, karşınızdaki kişiyi oldukça değerli ve özel hissettirecek aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacaktır.

Leylak

Leylaklar, sevdiklerinizde kalıcı izler bırakmak için tercih edebileceğiniz muazzam çiçeklerdir. Hayatlarında yeni bir döneme merhaba diyen sevdikleriniz için bu özel çiçeklerden oluşturulmuş şık buketler yada farklı aranjmanlar sayesinde, onların yüzünde tebessüme sebep olabilirsiniz. 

Sizlerde yeni işe başlamış sevdiklerinizi tebrik etmek ve onları değerli hissettirmek için bizleri tercih edebilir, sizlere sunduğumuz farklı çiçek aranjmanları sayesinde, onları iş ortamında onurlandırabilirsiniz.