Sevgiliye Alınabilecek Çiçek Önerileri

Çiçekler geçmişten günümüze bir kadına hediye etmek için tercih edilen, anlamlı ve özel hediyelerin başında gelmektedir. Çünkü çiçekler, kelimelere dökemediğiniz duyguların ifadesi olarak tercih edilen ve her biri farklı anlamlara sahip olan, özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edebileceğiniz nadide canlılardır.

Birçok farklı renklerde ve farklı çiçek türleriyle, sizlerde sevginizin yaşanmışlığını, çiçeklerin hikâyeleri ile birleştirerek, en doğru hediye tercihlerine göz atabilirsiniz. Bu sayede, sevgilinize olan aşkınızı ve sevginizi ona en doğru şekilde gösterebilirsiniz.

Sevdikleriniz arasında en kıymetli yerlerden birine yerleşen sevgililerinizi mutlu etmek ve ona özel olduğunu hissettirmek istediğinizde, duygularınızı ona en derin şekilde anlatacak olan çiçekleri tercih edebilir, böylece onun kalbinde taht kurabilirsiniz. Çoğu kişiye göre çiçekler her ne kadar klişe hediyeler olsa da, yaşanmışlıklarla büyüyen bu hediyeler, aslında sevdiğiniz kişiye kendisini özel ve önemli hissettirecek şahane hediyelerdir. Jardinerie ekibi olarak bu konuda size yardımcı olacak ve taze çiçeklerden hazırlanmış buketlerle, sevgililerinize özel günlerinde onları muazzam güzellikte aranjmanlarla mutlu etmek için yanınızda olacağız.

Bu yazımızda, sizlere sizin için önemli ve özel bir yere sahip olan sevgilileriniz için tercih edebileceğiniz, onların yüzünde tebessüme sebep olabilecek çiçek önerilerinde bulunacağız. Kıymetli sevgililerinize, duygularınızı en doğru ve derin şekilde hissettirebileceğiniz çiçeklerin başında kesinlikle ;

Turuncu Laleler

Turuncu laleler, şahane görüntüsü ve olağanüstü güzelliği ile oldukça zarif bir çiçek izlenimi vermektedir. Sevgilinize olan aşkınız için harikulade bir tercih olacaktır. Bu şahane çiçekler, mutluluk ve hayranlık anlamlarını temsil eder. Buda sevgilinize olan aşkınızın derinliğini gösterir. Sevgilinize olan aşkınızı ve hayranlığınızı bu çiçeklerle somut bir hâle getirebilirsiniz. Farklı aranjmanlarla bütünleşerek oluşturulmuş şık tasarımlarla, turuncu laleleri bir araya getirerek, sevgilinizi mutlu etmekle beraber özel hissettirebilirsiniz.

Ayçiçeği

Bu özel çiçek, son zamanlarda sıklıkla tercih edilen popülerliğini günden güne arttıran çiçeklerin başında gelmektedir. Sevgiliniz için farklı ve özel bir çiçek arayışındaysanız işte ayçiçekleri tam size göre bir tercih olacaktır. Ayçiçekleri, mitolojik bir hikâyeye sahip olması sebebiyle hayranlığı en doğru şekilde sembolize eden çiçeklerin başında gelmektedir. Sıcak ve samimi görüntüsü ile neşe veren bu sempatik çiçekler, sevgilinizin içini ısıtacak ve size olan sevgisinin derinliğini arttıracaktır.

Orkide

Masumiyeti, sıcaklığı ve aile olmayı temsil eden bu zarif çiçekler, sevgilinize sevgililer gününde samimi ve sıcak bir hediye sunmak istediğinizde, sizlere oldukça yardımcı olacaktır. Farklı renk ve desenleri ile bu özel çiçekler, şık saksılarda yada farklı aranjmanlarda sıklıkla yer almakta bu şekilde, sevgilinizi daha özel ve önemli hissettirmenizi sağlamaktadır.

Krizantem

Kasımpatı olarak bilinen bu şahane çiçekler, çekici görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekmekte ve sizin için özel bir yere sahip olan sevgilinize yakışır bir çiçek olarak ilk sırada yerini almaktadır. Farklı renk tonları ile tasarlanmış şık buketlerde yerini alacak bu özel çiçekler, sevgilinize gökyüzünü anımsatacak kadar müthiş bir güzelliğe sahiptir. Sevgilinize kendisini özel hissettirecek bir çiçek arayışındaysanız, bu çiçekler tamda size göre olacaktır.

Sevgiliye Alınabilecek Romantik Çiçekler

Sevgiliye alınacak romantik çiçekler, ikili ilişkilerde aşkın ve dile getirilemeyen duyguların en doğru şekilde ifade edilmesini sağlayacaktır. Sevgilinize verdiğiniz özeni ve değeri ona hissettire bilmek için doğru çiçek tercihleri yapmakta oldukça önemlidir. Bilinmelidir ki, her çiçeğin kendine has anlamları vardır. Bu anlamlara göre tercih yapmak, ilişkinize verdiğiniz önemi de gösterecektir. gösterecektir. Sevginizi göstermenin etkileyici yollarından biri olan çiçekler, her türlü özel günde yanınızda olacak ve işinizi bir hayli kolaylaştıracaktır. Fakat bazı zamanlar, hangi çiçekleri tercih edebileceğiniz konusunda kafanız karışabilir ve bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Bu noktada size yardımcı olabilmek adına birkaç öneride bulunabilir, böylece işinizi kolaylaştırabiliriz. Sevgiliniz için tercih edebileceğiniz romantik çiçeklerin başında hiç şüphesiz ki ;

Siyah ve Beyaz Güller

Siyah ve beyaz hiç şüphesiz ki birbirini tamamlayan, asil renklerin başında yer almaktadır. Siyah ve beyaz vazgeçilmez aşkın masumiyetini temsil eden, muazzam birleşimlerdir. Hayatınızın kadını, sevgiliniz için tercih edebileceğiz bu şahane çiçekler, oldukça kusursuz aynı zamanda aşkı temsil eden hediyelerin başında ilk sıralarda yer almaktadır.

Farklı aranjmanlar sayesinde, bambaşka yerlere taşınacak bu güzellikler, sevgiliniz için doğum günü, yıldönümü yada sevgililer günü çiçeklerinin başında yer almaktadır.

Turuncu Güller

Turuncu güller, oldukça nadir rastlanan çiçeklerin başında gelmektedir. Arzu ve hevesi sembolize eden bu çiçekler, sevgilinize ona olan derin duygularınızı en doğru şekilde aktaracaktır. Güzelliği ile büyülendiğiniz bir kadına tercih edebileceğiniz en doğru çiçeklerin başında yer alan turuncu güller, sevgilinizi büyüleyici bir yolculuğa çıkaracaktır.

Kırmızı Güller

Aşkı ve tutkuyu aynı zamanda da romantizmi sembolize eden kırmızı güller sizin için ne kadar özel bir yere sahip olan sevgiliniz için tercih edebileceğiniz oldukça zarif çiçeklerin arasında yer almaktadır. Kırmızı güllerden hazırlanmış bir buket çiçekle sürpriz yaptığınız sevgilinizi özel hissettirmiş olmakla beraber oldukça onurlandırmış da olacaksınız.

Pembe Güller

Şirin rengi ve görüntüsü ile pembe güller, sevgilinizin gününü neşelendirecek ve onun sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirecektir. Üstelik kadınların pembe rengi ne kadar sevdiği düşünülürse, bu çiçekler oldukça doğru bir seçenek olacaktır.

Lila Güller

Ender rastlanan bu güller, ilk görüşte aşk anlamına gelmektedir. Zarafeti ve nezaketi temsil eden bu çiçekler, aşık olduğunuz kadına hediye edebileceğiniz şahane çiçeklerden sadece biridir.

Sevgiliye Çiçek Gönder

Hayatınızı paylaştığınız insanları, mutlu etmek en beklemedikleri anlarda onlara sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. Günümüzde sevgiliye alınabilecek çiçeklerle, bu oldukça kolay bir hâle gelmektedir. Yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü gibi özel günlerde özen göstererek hazırlanmış bir çiçek aranjmanı yollayarak, onlara sıcak bir tebessüm hediye edebilirsiniz.

Sevginin en somut hâli olan sevgili çiçekleri ile özel günlerinizi daha da anlamlı kılabilirsiniz. Özenle hazırlanmış bir çiçek buketi ve not göndererek sevgilinizi etkileyebilir, onu oldukça özel hissettirebilirsiniz.

Sevgiliye Alınabilecek Çiçekler

Sevgiliniz için tercih edebileceğiniz en zarif hediyelerin başında yer alan çiçekler ; sevgilinize kendinizi hatırlamanın, onların yanında olmasanız dahi yanındaymış gibi hissetmesini sağlamanın, en iyi yollarından biridir. Özellikle aşkın ve tutkunun aynı zamanda da romantizmin simgesi olan kırmızı güller, çoğu zaman sevgiliniz için tercih edebileceğiniz çiçeklerin başında gelmektedir. Aşkınızı somut bir şekilde anlatabilmenizi sağlayacak olan bu çiçekler, özel günlerin vazgeçilmezi hâline gelmiştir.

Sevgilinize özel günlerde hediye olarak tercih edeceğiniz çiçekler, onları ne kadar önemsediğinizi ve değer verdiğinizi onlara en doğru şekilde gösterecektir. Bu nedenle bir çoğunuz sevgilinize en anlamlı hediyeler arasında yer alan çiçekleri tercih etmek istersiniz.

Hayatında mutlu yada mutsuz olduğu her an sevgilinizi gülümsetmek isteyebilirsiniz. İşte bu noktada, Jardinerie ailesi olarak size taze çiçeklerimizle eşlik etmekte ve yanınızda olmaktayız. Bizleri tercih ederek tasarlayacağınız sevgili çiçek aranjmanları ile sevgilinize onun ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz. Sevgilinize alabileceğiniz taze çiçeklerin başında yer alan bazı çiçekler ise şunlardır ;

  • Kırmızı Güller
  • Orkideler
  • Laleler
  • Papatyalar
  • Kır Çiçekleri
  • Kasımpatı
  • Karanfiller