JARDINERIE AİLESİ

Blog yazılarımızın ilkinde sizlere JARDINERIE ailesini tanıtarak başlamak istedik.

Fransızca çiçek bahçesi anlamına gelen JARDINERIE, sizleri Türkiye’nin en yenilikçi ve fark yaratan butik çiçekçilerinin en özgün ve özel tasarımlarından oluşan büyülü bir bahçeye davet ediyor.

Ailemize ilk katılan çiçekçilerimizden Casa Flor by Carolin Almozlino, Gaios Flowers, Gazebo Flowers ve Sunday Flower Shop’ın sizlere JARDINERIE’de neler sunduğuna kısaca bakalım.

Casa Flor by Carolin Almozlino modernize edilmiş fransız şapka kutusunda mono gül buketleri sunuyor. Hollanda, Kenya ve Ekvator’dan gelen en kaliteli güller kullanılarak sizin siparişinize göre özel hazırlanıyor. Güller, insanoğlunun beş duyusuna hitap ediyor. Yaprağının sesi, tomurcuklarının rengi, reçeldeki tadı, dalının dokusu, dikenlerinin hissi ve kendi kokusuyla sevdiklerinize çok şey anlatabilirsiniz.

Gaios Flowers bohem ve vintage arasında gidip gelen zamansız stili olan sunumları ile JARDINERIE’de sizler ile buluşuyor. Çoğunlukla pastel tonların hakim olduğu uçsuz bucaksız doğanın bizlere sunduğu tüm yeşillikler ile harmanladıkları buket ve aranjman tasarımları ile dikkat çekiyorlar. Yurt dışından özel sipariş edilen ve ülkemizin türlü güzel çiçeklerinden oluşan şık sunumlar ile sevdiklerinizi farklı hissettirebilirsiniz.

Gazebo Flowers, minik buketten görkemli çiçek tasarımlarına kadar her dokunuşunda özgün tarzı, yenilikçi ruhu ve zarif tasarım anlayışı ile hazırladığı sunumları ile JARDINERIE’de sizleri büyülemek için sabırsızlanıyor. Yine yurt dışından özel sipariş edilen ve ülkemizin türlü güzel çiçekleri sayesinde sizlerin yüzlerini güldüren ve kalplerinize dokunan tasarımları ile JARDINERIE’de sizlerle buluşuyor.

Sunday Flower Shop, duygularını katarak bohem ve romantik tarzda hazırladığı ve samimiyetini yansıttığı tasarımlarını JARDINERIE’de sizlere sunuyor. Yeni nesil butik çiçekçiler gibi hem ithal hem yerli kesme mevsim çiçekler kullanılmış Sunday Flower Shop tasarımları ile duygularınızı sevdiklerinize samimi aynı zamanda şık sunumlar ile iletebilirsiniz. 

JARDINERIE’nin bu özel tasarım çiçeklerini göndererek sevdiklerinize kendilerini farklı hissettirebilirsiniz.