İlk Buluşmada Hangi Çiçek Alınır?

Hayatınızda karşınıza çıkan birçok özel gün olabilir. Bunlar arasında en çok önem verdiğiniz ilk günler oluyor. Özellikle ilk buluşma ve tanışma anlarına ayrıca özen gösterebilirsiniz. Bu günler için yapacağınız kombinler ve alacağınız hediyeler konusunda oldukça seçici davranabilirsiniz.

Hayatınızda karşınıza çıkan birçok özel gün olabilir. Bunlar arasında en çok önem verdiğiniz ilk günler oluyor. Özellikle ilk buluşma ve tanışma anlarına ayrıca özen gösterebilirsiniz. Bu günler için yapacağınız kombinler ve alacağınız hediyeler konusunda oldukça seçici davranabilirsiniz. İlk buluşmada, giydiğiniz kıyafetin renginden aldığınız çiçeklerin çeşidine kadar her şey daha çok dikkat çeker. Bazı kadınlar, o günkü tercihlerinize göre ilk notu verir. Sonrasında ona göre yoluna devam eder. Bu yüzden ilk izlenim çok önemlidir. Hoş bir jest ile kibarlığınızı gösterebilir, karşınızdaki kişiyi etkileyebilirsiniz.

Çiçek hediyesi vermenin farklı anlamlara sahip olduğu bilinmelidir. Her çiçeğin ve renklerin farklı bir anlamı vardır. Bazı çiçekler, aşkı ve tutkuyu sembolize edecek şekilde romantik bir seçenek olabilirken; diğer çiçekler, dostluğu ve samimiyeti sembolize ederek daha arkadaşça bir izlenim bırakabilir. İlk buluşmada alınacak çiçeklerin anlamlarına ve sembolik değerlerine dikkat etmek önemlidir. Bu sayede, karşı tarafın alınan hediyeyle ne anlaması gerektiği konusunda yanlış bir algı oluşmaz.

Gül - Aşk ve tutku

Lale - Sevgi ve saygı

Zambak - Saf sevgi

Orkide - Güzellik ve zarafet

İlk Buluşmada Çiçek Alınır Mı?

İlk buluşma birçok insan gergin bir durum olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda tatlı bir heyecana da sahne olan bu durum için akıllar pek çok soru işareti oluyor. İlk buluşmada nereye gidilir, ne yemek yenir ya da ilk buluşmada çiçek alınır mı? bunların ilk başında geliyor.

Gelelim akılları en fazla kurcalayan ilk buluşmada çiçek alınır mı sorusuna. Kimileri ilk buluşmada çiçek alınmasına pek sıcak bakmıyor olsa da siz yine de çiçeğinizi alın. Çünkü çiçek, ilk buluşmaya olan saygınızı göstermenin en güzel yollardan birisi.


Böylece daha sonraki güzel günlerin başlangıcı olacak olan bu özel günü eşsiz bir biçimde geçirebilirsiniz.

İlk buluşma heyecanı herkes için önemli bir dönemdir. İnsanlar kendilerini en iyi şekilde tanıtmak isterler ve her şeyin kusursuz olmasını arzularlar. Bu nedenle, ilk buluşmada alınabilecek şık ve zarif çiçek düzenlemeleri oldukça önemlidir. Çünkü çiçekler, romantizmi ve duygusal bağları ifade etmenin harika bir yoludur.

İlk buluşmada alınacak çiçeklerin özel olması gerekmektedir. İçerdikleri anlam ve mesajlar, karşı tarafa kişinin düşünceli ve duyarlı olduğunu gösterir. Şık ve zarif çiçek düzenlemeleri, ilk buluşmada unutulmaz bir etki bırakmanın harika bir yoludur.

Alınabilecek çiçeklerin renkleri de oldukça önemlidir. Her renk, farklı bir duyguyu ifade eder. Örneğin, kırmızı çiçekler tutkuyu ve aşkı simgelerken, pembe çiçekler romantizmi ve zarafeti yansıtabilir. Mavi çiçekler huzur ve sakinlik hissi verirken, beyaz çiçekler saf ve temiz duyguları ifade eder. Doğru renkler seçilerek, buluşmaya uygun bir atmosfer oluşturulabilir.

Kaliteli hizmet anlayışı ve kolay alışveriş imkânı, Jardinerie'i her zaman tercih etmenizi sağlayacak. Her zevke hitap edebilen, birbirinden farklı çiçek çeşitlerinin yer aldığı çiçek sepetinden, gideceğiniz ortama ve karşınızdaki kişinin tarzına en uygun çiçek modelini seçebilirsiniz. Firma olarak, müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz. Bütçenizi aşmayan çiçek fiyatlarıyla, sizde hemen sevdiklerinizin yüzündeki gülümsemenin sebebi olabilirsiniz. Jardinerie , uzun zamandan beri çiçeklerin insan üzerinde bıraktığı müthiş etkinin mimarı olmaya devam ediyor.

İlk Buluşmaya Hangi Çiçekle Gidilir?

Hoş kokulu ve özel aranjmanlar yaptırılarak akılda kalıcı bir jeste imza atabilirsiniz. Çiçekler farklı anlamları ile dikkat çektiği için seçtiğiniz çiçeğe ayrıca önem verebilirsiniz. İlk buluşma için hangi çiçeklerin uygun olacağına karar veremiyorsanız aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz;

Kır Çiçekleri

Çiçek seçiminde karşı tarafın beğenisini önceden bilmek işinizi kolaylaştırabilir. Ancak bazı durumlarda buluşacağınız kişiye uygun çiçeği bilmiyor olabilirsiniz. Böyle anlarda zarif kır çiçeklerine yönelerek harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Renkli ve canlı kır çiçeği aranjmanları yaptırarak karşınızdaki kişiye duyduğunuz ilgiyi somutlaştırabilirsiniz.

Güller

İlk buluşmada aldığınız her şey ayrı bir önem taşır. Tercih ettiğiniz çiçek seçimine göre ilk izleniminiz olumlu ya da olumsuz olabilir. Düşünceli ve yerinde bir jest yaparak ilk buluşmayı çok daha şık bir hale getirebilirsiniz. Her ortama kolayca uyum sağlayan güller ilk buluşma için hoş bir seçim olabilir. Karşınızdaki kişiyle olan samimiyetinize bağlı olarak güllerin rengini ve sayısını ayarlayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye olan sevginizi ve düşüncelerinizi ifade eden gül renklerinden ve sayılarından yardım alabilirsiniz.

Laleler

Özel yapısı ve farklı tasarımı ile dikkat çeken laleler ilk buluşmanlarınıza ayrı bir hava katabilir. İçinde bulunduğunuz mevsim lale almaya müsaitse karşınızda kişiye renkli ve hoş bir buket hazırlayabilirsiniz. Laleler görüntüleri itibariyle hem etkileyici hem de dekoratif çiçeklerdir. Lale çiçeklerini ilk buluşma çiçeği olarak tercih edebileceğiniz gibi, ev dekorasyon ürünü olarak da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Lalelerinizi çiçek kurutma yöntemleri ile kurutarak da ev dekorasyonunuza renk katabilirsiniz.

Papatyalar

Masumiyeti ve canlı yapısı ile dikkat çeken papatyalar her ortama kolayca uyum sağlayabilir. İlk buluşmalara samimi ve canlı bir başlangıç yapma şansı yakalayabilirsiniz.

İlk Buluşmada Çiçek Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tabi çiçek seçimi yaparken karşınızdaki kişiye duyduğunuz hisleri de ön plana almanız gerekiyor. Eğer karşınızdaki insan hoşlandığınız ve uzun bir dönem boyunca hayatınızı onunla geçirmek istiyorsanız tercih etmeniz gereken çiçek kesinlikle gül olacak. Tek bir gül tanesi tercih edebileceğiniz, orkide, zambak ya da papatya gibi farklı alternatiflere yönelebilirsiniz. Her ortamın baş çiçeği olabilme potansiyeline sahip kırmızı gül buketi, özellikle ilk buluşmalarda doğru tercih olacaktır. Aranızdaki iletişime ve samimiyete göre kırmızı güllerin sayısında artış yapabilirsiniz. Sevgiyi, filizlenme aşamasında olan hoş duyguları kırmızı güller kadar net ifade edebilecek bir çiçek yoktur. Kırmızı güllerin mis kokusunu, göz alıcı renklerini ilk buluşmalarda kesinlikle yol arkadaşı olarak kullanmalısınız.

Tüm bu detayları göz önünde bulundurup biraz da rahat olmanız durumunda harika bir ilk buluşma geçirebilir ve karşınızdaki insana da unutamayacağı güzel bir gün yaşatabilirsiniz.


Ancak beyaz güller de en az kırmızı güller kadar sevgiyi temsil eder. Özellikle saf duygularınızı karşınızdaki insana aktarmak istediğinizde, beyaz güllerin gösterişsiz güzelliğinden faydalanabilirsiniz.

İlk buluşmada çiçek almak her kadını mutlu eder. Hangi çiçeği tercih etmek gerektiğine karar vermek ise tamamen size kalmış. En doğru seçimi yaparak, ilk buluşmalarda fark yaratabilir ve uzun süreli ilişkilere imza atabilirsiniz.İlk buluşmalarda çiçek almak, karşı tarafa çok zarif bir düşünceye sahip olduğunuzu gösteren belirtiler arasındadır. Tercih ettiğiniz çiçeklerin tazeliği, kokusu ve özenli hazırlanmış olmasına özen göstermelisiniz. Jardinerie'nin el değmemiş güzelliğe sahip çiçek çeşitlerini sizlere sunan profesyonel bir çiçek firmasıdır. Online çiçekçilikte bir öncü olan firmamız, ilk buluşmalarda ''hangi çiçeği almalıyım?'' sorusuna cevap niteliğinde hizmet sunuyor. Beğendiğiniz, ilk buluşmada gözleri üzerine çekecek güzelliğe sahip çiçekleri tek tıkla sipariş verebilirsiniz. Ödemeyi kredi kartınızla ya da kapıda yapma imkanından faydalanabilirsiniz.